Siden 1915 har vi videreforedlet naturens egne råmaterialer til samfunnsnyttige sand- og singelprodukter.
Her finner du oss

Åpningstider

Sandtak Hurum
Mandag-torsdag: kl.7-15.15
Fredag: kl.7-13.00

Sandtak Hønefoss
Mandag-torsdag: kl.7-15.30
Fredag: kl. 7-15.00

Sandutsalg Tønsberg
Mandag-fredag: kl.7-14.45

25 kgs plastsekker25plastsekk_small

Vi produserer flere fraksjoner i plastsekker av 25 kg. Dette gir mange fordeler som mindre brekkasjer, lettere å håndtere og de kan ligge ute i all slags vær.

Elvestein til hagen

Vi har et bredt utvalg av elvestein til forskjønnelse av hagen. Ta kontakt med hver enkelt avdeling for nærmere informasjon


Om Svelviksand AS

Fra våre enorme sand- og steinressurser på Verket i Hurum og Kilemoen på Ringerike er vi en betydelig leverandør til byggegindustrien i Østlandsområdet. Svelviksand er også landets største leverandør av tørket sand til mørtelindustrien.

Vår pussesand er viden kjent og vi produserer dessuten byggbar sandkassesand og Veritas-godkjent støtsand til barnehager, strøsand til kommuner og borettslag samt vekstmasse til idrett- og grøntanlegg. Vi selger også kulestein – et ettertraktet produkt til forskjønnelse av utearealer.

I tillegg til våre anlegg på Verket og Kilemoen har vi lagerutsalg på Tønsberg Havn. Svelviksand ble etablert i 1915 og har en årlig omsetning på ca. 1.000.000 tonn og 100 mill.kr.


Kvalitetsikring

Som en stor leverandør av sand og steinprodukter er vi pålagt en streng kontroll av vår produksjon. Vi er sertifisert i henhold til NS-EN 12620 og NS-EN 13043 og vi benytter det statlig utpekte kontrollorganet Kontrollrådet for betongprodukter til inspeksjon og revisjon av systemene våre.
Våre velutstyrte laboratorier og dyktige laboranter sørger for at kundene til enhver tid får produkter som tilfredsstiller de krav de eller byggeprosjektene stiller og ikke minst at kvaliteten er stabil over tid.