Åpningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30
Fredag: 07.00 - 15.00
Lørdag og søndag: stengt

Svelviksand AS
Follummoveien 38
3516 Hønefoss

honefoss@svelviksand.no
Telefon: 32109740

Med over 150 lagerførte sand- og singelprodukter

Avdelingen på Hønefoss ligger på Kilemoen og er en av Østlandets største sandforekomster. Sanden på Kilemoen er meget velegnet til betongproduksjon. Til betongen i det nye operabygget i Bjørvika ble det valgt å bruke sand fra denne avdelingen.

På Kilemoen har vi også et stort tørkeanlegg for sand og vi er landets største leverandør av tørket sand til mørtelindustrien. Andre anvendelseområder for våre sandprodukter er puss- og murarbeider, oppbygging av golf- og fotballbaner samt støt- og sandkassesand til barnehager. Årlig produksjon er ca. 350.000 tonn.

Forpakninger

25plastsekk_smallstorsekk500xI tillegg til å levere store volum i bulk til betongindustrien pakker vi også en god del av våre produkter i små og store forpakninger.

Vi pakker våre produkter i alt fra små 25 kgs plastsekker, 500 og 1000 kgs storsekker.  Våre små 25 kgs plastsekker gir deg store fordeler. Sekkene har en plast som gir deg godt grep om sekken, mindre brekkasjer og sekkene tåler å stå ute.

Storsekker er en ryddig og praktisk løsning på forpakning. Få produktene i 500 kg eller 1000 kg sekker.

Produkter

Kilemoen har et bredt utvalg av produkter og opererer derfor i et mangfold av markeder. Vi har alt i fra støv til store kulestein. Det meste av fraksjoner skal du kunne finne hos oss. Ta kontakt for en full oversikt.

Her ser du et utvalg av våre produkter slik at du kan få et inntrykk av hvordan fargen er på våre produkter. Vi har også en produktutstilling på avdelingen som anbefales et besøk.