Åpningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.15
Fredag: 07.00 - 13.00
Lørdag og søndag: stengt

Pause i lastingen:
Mandag-torsdag 11:00-11:30
Fredag 09:30-10:00

Svelviksand AS
Fjordveien 20
3490 Klokkarstua

hurum@svelviksand.no
Telefon: 32792300

Med fokus på tilslagsprodukter
og store volum

Avdeling vår i Hurum ligger på Verket rett overfor Svelvik. Ressursen er en av Norges største og dens unike beliggenhet midt i Oslofjorden gjør at vi kan levere sand- og singelprodukter til byene rundt fjorden samt svenskekysten med skip som er en svært miljøvennelig og rimelig fraktmåte.

Produktene på Verket er svært velegnet til betong. I betongen til nesten alle større bygg og anlegg i Osloområdet er det benyttet sand fra Verket. Produktene benyttes også til takstein- og belegningsteinsproduksjon. Andre betydelige bruksområder er tildekking og sikring av forurensede sedimenter på havbunnen. Årlig produksjon er ca. 650.000 tonn.

Avdelingen har landets største og mest moderne anlegg for produksjon av betongtilslag. Hele anlegget er bygget under tak noe som gir oss en miljøgevinst og mindre utfordringer på kalde vinterdager. Anlegget har en produksjonskapasitet på hele 600 tonn/time.

Produkter

Vår avdeling har fokus på volumprodukter. De vanligste produktene som pussesand 0/4 mm, støpesand 0/8 mm og et utvalg av singelprodukter meget velegnet til blant annet betongproduksjon finner du hos oss. Her ser du et utvalg av det vi kan tilby samtidig som du får et inntrykk av fargespekteret på våre produkter. Det anbefales også å ta turen innom vår produktutstilling for å ta en nærmere titt på våre produkter.